Megújulás online életmódváltó program

Chill & Chili Megújulás Mentorprogram

100%-ig a te igényeidhez, életmódodhoz igazítva!

Rengetegszer belefogtál már az életmódváltásba, de nálad valahogy nem működnek a sablon diéták?
Nincs aki fogja a kezed és végigvezet az egész folyamaton?
Mindig alábbhagy a lelkesedés, elfogy a motiváció?

Legfőképpen ezek miatt a nehézségek miatt hoztam létre a megújulás mentorprogramomat! Ha már többször próbálkoztál idáig sikertelenül és vére már tényleges eredményt szeretnél, akkor jó helyen jársz, van megoldás! Derítsük ki együtt, hogy mi lehetett nálad idáig a probléma!

Te mit szeretnél? Laposabb hasat? Keskenyebb derekat? Kerekebb feneket? Izmosodni? Fogyni? Megtartani a súlyod? Lendületben maradni?

Mindegy, arra szabjuk a programot! Semmi sablon, csak Te és a céljaid!

Megújulás mentorprogram - Tamara
Mire számíthatsz, mivel tudlak segíteni?
 • Személyre szóló receptekkel, ami az életstílusodhoz, ételintoleranciádhoz, a célodhoz van igazítva. Ez összesen 20 reggeli, 20 ebéd, 20 vacsora, 20 snack receptet jelent, amit variálhatsz, kombinálhatsz. Így azt ehetsz mindig, amihez épp kedved van, a diétád mégsem lesz egyhangú, unalmas.
 • Személyre szabott órarenddel. Az egészet egy állapotfelméréssel és az alapgyakorlatok ismertetésével kezdjük, majd ezután úgy írom össze az edzésterved, hogy az neked kényelmes legyen, a te saját fejlettségi szinthez és a kitűzött céljaidhoz igazítva.  Mindegy, hol laksz, milyen edzéseket kedvelsz. Mindegy, hogy otthon szeretnél-e edzeni, konditeremben, vagy csoportos órán. Ezeket kombinálhatod is, minden csak a te fejlődésed fogja szolgálni.
 • Ezen kívül a Sikernapló segítségével végigmegyünk még az egészséges életmód további pillérein, amelyek a fejlődésed, alakulásod segítik és amelyek az optimális működésedhez elengedhetetlenek.
 • Azzal, hogy végre ne csak egy álmot kergess, hanem tényleg a legjobb formádba kerülj! Érjük el együtt, hogy boldogan nézz a tükörbe és elégedett legyél magaddal!
Mit nyújt neked pontosan a Chill & Chili Megújulás Mentrorprogram?
 • Személyre szabott receptek
 • Személyre szabott edzésterv, edzésvideókkal, állapotfelméréssel, alapgyakorlatok bemutatásával
 • 60 oldalas Sikernapló
 • Oktatóanyagok, önismereti anyagok
 • Sikertippek, amivel gyorsíthatod a célod elérését, a még látványosabb eredményért
 • Állapotfelmérés részletes kérdőív kitöltésével és kiértékeléssel
 • Egyszeri online konzultáció, életmód coaching
 • Heti nyomon követés
Ezt szeretném!
Hogyan tudunk együtt dolgozni?

1.Rendelés leadása
Ha kiválasztottad a számodra megfelelő csomagajánlatot, akkor vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével.
(Ha még nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne számodra a megfelelő csomag, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, telefonon, vagy emailen és segítek meghozni a döntést.)
A rendelésed banki átutalással tudod kiegyenlíteni. Az ehhez szükséges adatokat a megrendelés után emailen fogod megkapni.

2.Állapotfelmérés kitöltés, kiértékelés
Az összeg beérkezése után 24 órán belül megkapod a visszaigazoló emailt, a számlád és a részletes állapotfelmérő kérdőívet. Miután a kérdőívet kitöltve visszaküldted, pár napon belül megtörténik a kiértékelése.

3.Konzultáció
Ezután már csak egyeztetünk kell egy időpontot az első online konzultációnkra, ahol átbeszélünk a kérdőívből minden pontot, a nehézségeket, azt, hogy min, hogyan tudsz változtatni, megbeszéljük a célokat, és az összes további lépést a siker érdekében

4.Sikernapló, oktatóanyagok
Amíg elkészül a személyre szabott étrended és edzésterved, addig már elkezdheted kitölteni a Sikernaplót és megnézheted az oktatóanyagokat.

5.Személyre szabott receptek és edzésterv kiküldése
1 héten belül kezedbe kapod a személyedre szabott étrendi javaslatot és az edzéstervet.

6.Utánkövetés
Innentől pedig megkezdődik a közös munka, motivációval, heti nyomonkövetéssel, és a program végén egy újabb konzultációval.

7. Mi történik miután letelik a 4 hét? Hogyan tovább?
Nem kell, hogy elengedjem a kezded! Ha szeretnéd folytatni, akkor két lehetőség közül választhatsz:
#1 Kedvezményes áron vásárolhatsz további személyre szóló edzéstervet és étrendet egészen addig, amíg úgy nem érzed, hogy egyedül szeretnéd folytatni.
#2 Csatlakozhatsz a MyTime Klubhoz, ahol további étrendek, edzéstervek, oktatóanyagok és önismereti anyagok várnak rád. 

✔ 4 hetes MEGÚJULÁS

Kényelmesen edz az otthonodból

Tartalma:

80 recept
4 hetes edzésterv 
Egyszeri online konzultáció, életmód coaching 
60 oldalas Sikernapló E-book
Oktatóanyagok

ÁRA: 40.000 Ft
Jelentkezem!

Miért hallgass rám?

Lassan 10 éve dolgozom a fintess szakmában edzőként és táplálkozási tanácsadóként. Rengeteg nővel dolgoztam már együtt, és látom, hogy a mai világban mindenki milyen problémákkal küszködik. Gyermekvállalás után sokszor nem tudjuk utolérni magunkat, nem tudjuk leadni a súlyfelesleget, és bizony minél több idő telik el, annál nehezebb… próbálunk tenni valamit, de mindig kudarcba fulladunk, aztán egyszer csak elfogadjuk, hogy nem tudunk változtatni… Ha nem szeretjük magunkat, a környezetünkhöz sem tudunk úgy viszonyulni, ahogy kellene. A megújulás mentorprogramban az étrend és az edzésterv mellett számos olyan gyakorlat, tudásanyag áll majd a rendelkezésedre, amelyek segítségével változtathatsz a hozzáállásodon, ezáltal megvátoztathatod az egész életed!
Neked ajánloma megújulás mentorprogramot, ha tényleg készen állsz a változásra, és nem csak egy pár hetes diétát szeretnél újból kipróbálni.

Neked való, ha:

 • úgy érzed egyedül elakadtál és segítségre, inspirációra van szükséged
 • nem tudod, hogy mit lehetne másképp csinálni, hogy eredményt érj el
 • meguntad az egyoldalú diétákat, koplalást, önsanyargatást
 • puffadsz, emésztési problémáid vannak és végre szeretnéd regenerálni a bélflórád
 • lúgosítani, méregteleníteni, salaktalanítani szeretnél
 • szeretnéd felturbózni az anyagcseréd
 • egyhangúak az étkezéseid, szeretnél kipróbálni új ízeket, gyors, változatos recepteket

Érdekel!

Szia, Tamara vagyok!

Funkcionális személyi és csoportos edző, jógaoktató, táplálkozási tanácsadó és holisztikus életmód coach.
Küldetésem, hogy teljes körű segítséget nyújtsak azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy foglalkozzanak a testi-lelki egészségükkel, még akkor is, ha ebben a rohanó világban néha időhiányban szenvednek.
Akkor tudok neked a leginkább segíteni a sokéves tapasztalatommal, ha te sem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed és hajlandó vagy tenni is értük! Az út nem könnyű, de én itt leszek és tőlem megkapsz minden támogatást, útmutatást!
További információkat itt találsz rólam:
végzetségeim >>
sikertörténetek>>
fellépéseim >>
– versenyeim >>

Válaszd a megújulás mentorprogramot!

Megújulás mentorprogram