FittAnyukák Klub SimplePay bemutatónak

Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klub

Teljes körű segítség, hogy bomba formába kerülj!

Tervezünk, megvalósítunk, változunk!

Mit tartalmaz az előfizetés?

  • hozzáférést 9 receptkönyvhöz, közel 300 db recepthez 
  • minden héten szezonnak megfelelő, változatos, egészséges étrendet
  • folyamatosan frissülő oktatóanyagokat
  • folyamatosan bővülő videótárat: különböző, otthon végezhető edzéseket, edzésterveket, többek között: köredzések, jóga, Tabata, Gymstick, korrekciós edzések (különböző problémák esetén, vagy csak megelőzésre)
  • hozzáférést a zárt facebook csoporthoz, ahol minden héten közös, online edzéseken vehetsz részt
  • folyamatos konzultációs lehetőséget

csak havi 4.990 Ft-ért

Ezt szeretném!

A te tested, a te döntésed!

Légy te is tagja a Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klubnak!

Csatlakozom Chill & Chili FittAnyukák Klubhoz

Na hogy tetszik?
6 éve vagyok edző, és táplálkozási tanácsadó. Rengeteg nővel dolgoztam már együtt, és látom, hogy nagyjából mindenkinél ugyan azok a problémák. Gyermekvállalás után, sokszor nem tudjuk utolérni magunkat, nem tudjuk leadni a súlyfelesleget, és bizony minél több idő telik el, annál nehezebb… próbálunk tenni valamit, de mindig kudarcba fulladunk, aztán egyszer csak elfogadjuk, hogy nem tudunk változtatni… Pedig de!! Nem kell más hozzá, csak kitartás, elszántság, egy támogató közösség és egy jól felépített rendszer, amit követhetsz!
Már régóta tervben volt egy olyan program, amibe bele tudom tenni az összes tudásomat, hogy segítsek! Többféle mozgásprogram, különböző étrendek közül választhatsz.

Neked ajánlom, ha tényleg készen állsz a változásra, és nem csak egy pár hetes diétát szeretnél újból kipróbálni..

Kényelmesen edz az otthonodból

       

Élj az online edzés előnyeivel, még csak ki sem kell mozdulnod a lakásból, válassz a folyamatosan bővülő videótárból kedvedre valót!  Több, mint 6 év tapasztalatát tettem bele, így a különböző hosszúságú, és intenzitású preventív edzésekből, edzéstervekből mindig ki tudod választani, az aktuális állapotodnak megfelelő testedzést. Hogy milyen edzések közül választhatsz? Tabata, köredzések, Gymstick, jóga és egyéb korrekciós edzések (különböző ízületi problémák esetén, de megelőzés szempontjából is kiváló! ) Ezen kívül lehetőséged van becsatlakozni az online csoportos edzésekre is! 

Ínycsiklandó, egészséges falatok

Gyorsan finomat! Dobozolj, spórolj időt! Minden héten, évszaknak megfelelő, új változatos, egészséges receptek. Mivel egyre több az ételallergiás, ezért nemcsak normál egészséges mintaétrendet követhetsz, hanem mindenmnetes étrendet is. Ezen kívül 9 féle online szakácsköynvből, folyamatosan bővülő több, mint 300 receptből főzhetsz bármit, ami kedvedre való!

Támogató közösség

Zárt facebook csoportban azon nyomban megoszthatod a tapasztalataidat, ha megcsináltad az aznapi edzésed, főztél valamit, lenne kérdésed, elakadtál, mi ott leszünk veled, segítünk. Ezen kívül csatlakozhatsz csapatépítő programjainkhoz is, legyen szó akár egy akadályfutó versenyről, táborról, valamilyen túráról, hétvégéi edzésről. Továbbá minden héten itt lesz lehetőséged csatlakozni a közös online ezdéseinkhez is.

Oktató-anyagok

Nagyon fontos, hogy tudd, mit miért csinálsz, ezért már alapból több kisokost is beletettem a csomagba, amit folyamatosan, bővítek azokkal a témákkal, amik a nőket a legjobban foglalkoztatják: hogyan tudjuk az egészségünket, fiatalságunkat, fittségünket megőrizni minél tovább, és ha már van esetleg egy egészségügyi problémánk, mire figyeljünk oda a táplálkozásban, életformánkkal. Hogyan értsd meg jól tested jelzéseit, miért nem tudtál idáig lefogyni..

Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki a FittAnyukák Klub zárt felülete, nézd meg a videót!

Chill&Chili Flow

Hogy milyen extra programokra számíthatsz a nálunk?
Mivel az évszakok is folyamatosan változnak, ennek megfelelően minden hónapban más-más kihívásal várlak az alap program mellett. A részvétel természetesen nem kötelező, de mindenképpen ajánlott! 😊
Gyere és tarts velünk! 

Mit tudsz elérni, ha követed a tanácsaimat?

Pár sikersztori…

Hogyan tudsz előfizetni, csatlakozni? Mit kell tudod az előfizetésről?
Egyszerű és pár percet vesz igénybe. Csak kattints rá az “Ezt szeretném!” gombra, és kövesd a teendőket. Töltsd ki az űrlapot, add meg az adataidat, majd fizetést követően elérheted a fiókodban az összes tartalmat a Chill& Chili FittAnyukák zárt felületén.
Nem kell hozzá más, csak egy digitális eszköz, ahol hozzáférsz mindenhez.
Csatlakozás után, bármikor le is iratkozhatsz, ha úgy döntesz.

A te tested, a te döntésed!

Légy te is tagja a Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klubnak!

GYIK
Milyen plattformon érem el az anyagokat, edzésvideókat és recepteket?
Ételallergiám van, belevághatok én is?
Akkor most le kell mondanom az ízekről és mindent meg kell vonni magamtól?
Mire van szükségem otthon az edzésvideókhoz?
Már járok edzeni máshova, ilyenkor mi a teendő?
Nem vagyok túl jó formában, és nagyobb súlyfeleslegem is van, így is csatlakozhatok?
Mennyi idő alatt érhetek el eredményt?
Meddig tart a hozzáférésem?
Hogyan tudok kilépni a klubból?
Lekéstem a jelentkezést, ilyenkor mi a teendő?