FittAnyukák Klub

Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klub

Minden ami egészség!

Mit nyújt neked a Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klub? Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

A mai világban egy nőnek, főként egy családanyának egyszerre rengeteg helyen kell helytállnia, ez nagyon frusztráló tud lenni…munka, család, főzés, háztartás vezetése és akkor még nem is beszéltünk az énidőről…. anyaként, feleségként, dolgozó nőként is oda kell tenni magad…
Ezért is hoztam létre a Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klubot, ezt az online közösséget, hogy támaszt nyújtson, és tippeket adjon, hogyan kezeld minél profibban a helyzetet:

 • hogyan tudsz időt és energiát spórolni a főzéssel: bevásárlólisták, szezonnak megfelelő, változatos, egészséges normál és minden mentes mintaétrendek minden héten, amit az egész család imádni fog!
 • hogyan maradj fitt: folyamatosan bővülő, változatos, többféle hosszúságú és intenzitású edzések, és még az otthonodból sem kell kimozdulnod!
 • folyamatosan bővülő tudástár: hogyan hozhatod ki a legtöbbet a mindennapokból, hogyan tudod megóvni saját magad és a családod egészségéért! Hogyan maradj fiatal, fitt, egészséges!
 • Chill & Chili Flow- minden hónapban új kihívások
Csatlakozom Chill & Chili FittAnyukák Klubhoz

Tervezünk, megvalósítunk, változunk!

Bármi is a célod, együtt velünk, sikerülhet!!

Csatlakozz hozzánk!

Mit tartalmaz az előfizetés?

 • hozzáférés 8 receptkönyvhöz, közel 300 db recept, folyamatosan bővülő receptbázis
 • minden héten szezonnak megfelelő, változatos, normál egészséges/ minden mentes mintaétrendek
 • rengeteg, folyamatosan frissülő oktatóanyag, tudástár
 • folyamatosan bővülő videótár: különböző, otthon végezhető, többféle mozgásstílus, jóga, stretching, Tabata, hiit, köredzések, Gymstick
 • hozzáférés a zárt facebook csoporthoz
 • heti live edzések
 • Chill & Chili Flow- minden hónapban új kihívások

csak havi 4.990 Ft-ért

Ezt szeretném!

A te tested, a te döntésed!

Légy te is tagja a Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klubnak!

Csatlakozom Chill & Chili FittAnyukák Klubhoz

Na hogy tetszik?
6 éve vagyok edző, és táplálkozási tanácsadó. Rengeteg nővel dolgoztam már együtt, és látom, hogy nagyjából mindenkinél ugyan azok a problémák. Gyermekvállalás után, sokszor nem tudjuk utolérni magunkat, nem tudjuk leadni a súlyfelesleget, és bizony minél több idő telik el, annál nehezebb… próbálunk tenni valamit, de mindig kudarcba fulladunk, aztán egyszer csak elfogadjuk, hogy nem tudunk változtatni… Pedig de!! Nem kell más hozzá, csak kitartás, elszántság, egy támogató közösség és egy jól felépített rendszer, amit követhetsz!
Már régóta tervben volt egy olyan program, amibe bele tudom tenni az összes tudásomat, hogy segítsek! Többféle mozgásprogram, különböző étrendek közül választhatsz.

Neked ajánlom, ha tényleg készen állsz a változásra, és nem csak egy pár hetes diétát szeretnél újból kipróbálni..

Kényelmesen edz az otthonodból

       

Élj az online edzés előnyeivel, még csak ki sem kell mozdulnod a lakásból, válassz a folyamatosan bővülő videótárból kedvedre valót, vagy kövesd a havi órarendet!  Több, mint 6 év tapasztalatát tettem bele, így a különböző hosszúságú, és intenzitású preventív edzésekből mindig ki tudod választani, az aktuális állapotodnak megfelelő testedzést, vagy követheted az órarendet is.

Ínycsiklandó, egészséges falatok

Gyorsan finomat! Dobozolj, spórolj időt! Minden héten, évszaknak megfelelő, új változatos, egészséges receptek. Mivel egyre több az ételallergiás, ezért nemcsak normál egészséges mintaétrendet követhetsz, hanem mindenmnetes étrendet is. Ezen kívül 8 féle online, folyamatosan bővülő receptbázisból főzhetsz bármit, ami kedvedre való!

Támogató közösség

Zárt facebook csoportban azon nyomban megoszthatod a tapasztalataidat, ha megcsináltad az aznapi edzésed, főztél valamit, lenne kérdésed, elakadtál, mi ott leszünk veled, segítünk. Ezen kívül csatlakozhatsz csapatépítő programjainkhoz is, akár akadályfutó versenyek, táborok, túrák, hétvégéi edzések várnak rád is!

Oktató-anyagok

Nagyon fontos, hogy tudd, mit miért csinálsz, ezért már alapból több kisokost is beletettem a csomagba, amit folyamatosan, bővítek azokkal a témákkal, amik a nőket a legjobban foglalkoztatják: hogyan tudjuk az egészségünket, fiatalságunkat, fittségünket megőrizni minél tovább, és ha már van esetleg egy egészségügyi problémánk, mire figyeljünk oda a táplálkozásban, életformánkkal. Hogyan értsd meg jól tested jelzéseit, miért nem tudtál idáig lefogyni..

Chill&Chili Flow

Hogy milyen extra programokra számíthatsz a nálunk?
Mivel az évszakok is folyamatosan változnak, ennek megfelelően minden hónapban más-más kihívásal várlak az alap program mellett. A részvétel természetesen nem kötelező, de mindenképpen ajánlott! 😊
Gyere és tarts velünk! 

Mit tudsz elérni, ha követed a tanácsaimat?

Pár sikersztori…

Hogyan tudsz előfizetni, csatlakozni? Mit kell tudod az előfizetésről?
Egyszerű és pár percet vesz igénybe. Csak kattints rá a “Csatlakozom a Chill & Chili Életmód Klubhoz” gombra, és kövesd a teendőket. Töltsd ki az űrlapot, add meg az adataidat, majd fizetést követően elérheted a fiókodban az összes tartalmat a Chill& Chili FittAnyukák zárt felületén.
Nem kell hozzá más, csak egy digitális eszköz, ahol hozzáférsz mindenhez.
Csatlakozás után, bármikor le is iratkozhatsz, ha úgy döntesz.

A te tested, a te döntésed!

Légy te is tagja a Chill & Chili FittAnyukák Életmód Klubnak!

GYIK
Milyen plattformon érem el az anyagokat, edzésvideókat és recepteket?
Ételallergiám van, belevághatok én is?
Akkor most le kell mondanom az ízekről és mindent meg kell vonni magamtól?
Mire van szükségem otthon az edzésvideókhoz?
Már járok edzeni máshova, ilyenkor mi a teendő?
Nem vagyok túl jó formában, és nagyobb súlyfeleslegem is van, így is csatlakozhatok?
Mennyi idő alatt érhetek el eredményt?
Meddig tart a hozzáférésem?
Hogyan tudok kilépni a klubból?
Lekéstem a jelentkezést, ilyenkor mi a teendő?
Csatlakozom Chill & Chili FittAnyukák Klubhoz