Hangtálas relaxáció

Kapcsolódj ki a mindennapokból, lazíts, relaxálj velem!

A relaxáció szó ellazulást, elengedést jelent, alkalmazása során kiszabadítjuk magunkat a szorongás börtönéből.

Egy módosult tudatállapotban történik, az ébrenlét és az alvás között.

A relaxáció alatt a test izmainak ellazításával lecsendesítjük az elménket is.

Ahogyan a testünkre fókuszálunk, megváltozik a tudatállapotunk és az agyhullámok a béta szintről alfa szintre váltanak. Csökken a szívfrekvencia és a pulzus.

A jótékony hatások akár már egy alkalom után is bekövetkezhetnek, de a gyakorlás rendszeressége növeli a jótékony hatásokat.

A kezelést kellemes környezetben, halk zene mellett egy ráhangoló légzésterápiával kezdjük, hogy teljes legyen az ellazulás.

Készen állok a változásra!
1reiki
Az aromafürdős, hangtálas relaxáció hatásai:
  • Csökkenti a stresszt, a feszültséget, sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel
  • Javítja az alvást és a mentális egészséget, így javul az érzelmek és indulatok szabályozásának képessége
  • A hangtálak gyógyító rezgése segít helyreállítani a szervezet egyensúlyát, oldja az energiablokkokat és beindítja az öngyógyító folyamatokat, egyensúlyba hozza a finom szerkezetű mezőket, a csakrákat és az anyagi testet

Ajánlom mindenkinek, aki lazulni, feltöltődni, gyógyulni szeretne.

Energia a testünk, a gondolataink és az érzelmeink is. Az energia addig áramlik bennünk, amíg élünk, amíg van bennünk életerő. A gondolati és érzelmi energia meghatározza a többi energia minőségét, ami bennünk áramlik.
7 fő csakránk van és a csakráinkon keresztül jutunk az univerzális energiához. A csakrák felveszik a körülöttünk levő energia egy részét és a testben áramoltatják.
Az aura egy körülöttünk levő energia burok, ami ugyan úgy 7 rétegből áll. Mindegyik kapcsolódik 1-1 csakrához.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem diagnosztizálok és nem gyógyítok, így nem tudom helyettesíteni a hagyományos orvoslást!

A hangtálfürdős ralaxáció időtartama 60 perc, amelynek ára 10.000 Ft.
2 fő esetén 6.000 Ft / fő
3 fő esetén 4.000 Ft / fő
4 fő esetén 3.000 Ft / fő

Mindig nagy örömmel olvasom a kedves soraitokat! Néhány visszajelzés az elmúlt évekből:

Egy Reiki kezelésről:
„Szia Tamara. Egyelőre azt érzem hogy a háborgó lelkem kicsit lenyugodott. Olyan jó volt találkozni, beszélgetni, nagyon pozitívan hatsz rám. Elmentem bevásárolni, mert hétfőtől oda akarok figyelni az étkezesre. Szerintem veszek hozzád bérletet köszönöm Mintha érezted volna, hogy most erre van szükségem Hihetetlenül tudsz motiválni a lényeddel köszönöm! Tuti heti egyszer szeretnék jönni hozzád” Erika

Hangtálfürdős aromaterápiás relaxációról:
“Nagyon tetszett a meditáció. A hangtálakról nem is beszélve. A hangulata a teremnek, az illatok, a hangod… Köszönöm az élményt! Akár minden héten elmennék!” Á. Kata

Táborban az egyik meditációról:
„…A legnagyobb meglepetés számomra a meditáció volt. Még nem próbáltam ilyen hosszút, komolyat ezelőtt. Rám nagy hatással volt! Szívem megtelt szeretettel és meg is könnyebbültem egyszerre. Feltöltődtem! Nagyon tehetséges vagy! Köszönöm, hogy részese lehettem az élménynek!”  Szilvi

Az elmúlt évek kihívásairól:
„Végeztem! Képzeld! A relaxációnál, mikor azt mondtad, hogy lazítsuk el a szívünket, szép lassan legördült 1-1 könnycsepp az arcomon. Szerintem az egész hét most jött ki.. Pedig nem volt semmi baj… hihetetlen, hogy 1 hét lezárása végén a relaxáció milyen oldást (vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem) ad. Köszi „Kata

“Az elmúlt hét margójára: Igényesen felépített edzések, finom smoothie-k, hasznos tippek, remek közösség! Még sorolhatnám tovább…köszönöm, hogy itt lehettem!!”

“Sziasztok! Örülök, hogy ismét egy motiváló csapat tagja lehetek Sajnos a mai napom úgy alakult, hogy a mozgást nem tudtam megcsinálni de most a meditációra szakítottam egy kis énidőt! Imádtam, mert feszült hetek vannak a hátam mögött és most úgy érzem, hogy ismét önmagam vagyok!”

Egyik online életmódváltó programról:
„Én állati hálás vagyok Neked. Bármit szeretnék csinálni, mindenre találok választ, videót nálad. Komolyan. Totál átfogtál mindent. Ha valaki változtatni akar, itt mindent megtalál.” Andi

Egyik étrendről:
„Tamiiiii!!! Annyira de annyira finomakat eszek!!! Köszönöm! Nagyon jó ez a program! Gratulálok! „Orsi

Gymstickről és sok minden másról…:
„Közel 8 éve járok hozzád edzésre, egy szerencsés véletlennek köszönhetően. Egy sportsérülés utáni regenerálódás segítése érdekében kerestem a lehetőséget egy olyan mozgásnemre, amit végezhetek addig is, amíg a futásról a feltétlenül szükséges időre le kellett mondanom. Az általad tartott gymstick edzés egy teljesen ismeretlen terület volt számomra, így hajtott a kíváncsiság. Azon túl, hogy benned egy számomra tökéletes, lelkes, segítőkész edzőre leltem, egy folyamatosan bővülő, derűs csapat tagjává válhattam. Tőled olyan, folyamatos fejlődést biztosító, változatos edzést kapok, ami remekül kiegészíti a korábbi futó edzèseimet (amit önmagában már épp kezdtem egyébként is unni ). Az edzések hatására a vázizmom megerősödött, az izmaim tónusosabbak lettek, a mozgás iránti kedvem visszatért. Egy új élethelyzet miatt néhány hete Németországba költöztem a következő néhány évre, de a chillchili.hu weboldaladnak köszönhetően az iránymutatásod a táplálkozásban, a megelőző, javító, korrigáló regenerációban, a test minden területét érintő edzésvideókban bármikor elérhető számomra, illetve az online edzések léte miatt nem érzem, hogy “elengedted” volna a kezem vagy le kellene mondanom a változatos mozgásról. Köszönöm ezt is, ahogy azt is, hogy akár a család, barátok, ismerősök is belekóstolhattak az összejövetelek, a biciklis kirándulások és a fantasztikus edzőtáborok hangulatába, eseményeibe. Ezzel a társaságot is még jobban összekovácsoltad, rámutatva arra a lehetőségre, hogy a sport mennyire remek és nélkülözhetetlen tartópillére lehet a mindennapi életünknek. Hantó Andi

Mytime Klubról:
Kata 8 hónap -9 kiló
„Szeretném megosztani veletek, amit elértem!
Köszönöm annak, aki felnyitotta a szemem, hogy több időt fordítsak magamra, köszönöm azoknak, akik ösztönöztek és motiváltak és segítettek bármilyen formában  nem koplaltam csak elkezdtem mozogni és figyelni magamra! Tovább folytatom és mindenkit bátoritok, hogy hajrá sikerülni fog, amit igazán szeretnél csak akarni kell!”

Szia, Tamara vagyok!

Funkcionális személyi és csoportos edző, jógaoktató, táplálkozási tanácsadó, valamint holisztikus életmód coach.
Küldetésem, hogy teljes körű segítséget nyújtsak azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy foglalkozzanak a saját és családjuk egészségével, még akkor is, ha ebben a rohanó világban néha időhiányban szenvednek.
Akkor tudok neked a leginkább segíteni a sok éves tapasztalatommal, ha te sem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed, és hajlandó vagy tenni is érte! Az út nem könnyű, de én itt leszek, és tőlem megkapsz minden támogatást, útmutatást!
További információkat itt találsz rólam:
végzetségeim >>
sikertörténetek >>
fellépéseim >>
– versenyeim >>

Miben tudok még segíteni neked?

Készen állok a változásra!
Megújulás mentorprogram

Ami még érdekelhet:

Sikernapló - Chill & Chili Életmódváltás

SIKERNAPLÓ

megnézem >>
Személyi edzés

FLOW JÓGA

megnézem >>