Chill &Chili Átalakulás – 6 hetes életmódváltó program

Chill &Chili Átalakulás – 6 hetes életmódváltó program

19990 Ft

Kategória:

Leírás

A te tested, a te döntésed!

A Chill & Chili Átalakulás- 6 hetes életmódváltó program, az étrend és edzésprogram mellett rengeteg oktatóanyagot is tartalmaz. Nem csak fix étrendet kapsz, mert fontos tudnod azt is, hogy mit miért csinálsz! Ezáltal megtanítalak arra, hogy hogyan tudd a legjobbat adni a testednek és ehhez mik azok a dolgok, amiken változtatnod kell. Így a 6. hét után egyedül is könnyedén folytatni tudod, amit elkezdtél.
Az edzéseim preventívek, emiatt szinte bárki számára könnyen követhetőek. Az edzéstervet a saját állóképességed szintjéhez tudod szabni.
Ha készen állsz a változásra és tennél is érte nap, mint nap, akkor keress fel és legyél a csapatunk tagja! A 6. hét végére azt fogod mondani, bárcsak előbb elkezdted volna!

A program tartalma:

  • 6 hetes étrend –63 db fényképes, finom, gyorsan elkészíthető recepttel. (E-book)
  • 6 hetes edzésprogram – Preventív, saját állóképességi szinthez szabható edzésekkel.
  • állapotfelmérő kiértékelés, fél órás online konzultáció – Amivel egyénre szabhatod a programot, ahol felteheted a kérdéseid.
  • folyamatos konzultációs lehetőség – Ha menet közben bármikor segítségre, tanácsra lenne szükséged!
  • 60 oldalas Sikernapló – Megmutatom, hogy gondolkozz, hogy még véletlenül se add fel! (E-book)
  • meditációk, önismereti anyagok, önfejlesztő gyakorlatok
  • letölthető kisokos: oktatóanyagok, sikertippek – Azért, hogy tudd, mit miért csinálsz és végre már ne csak egy álmot kergess, hanem tényleg a legjobb formádba kerülj! (E-book)
  • bevásárlólista – A programban nem szerepelnek különleges alapanyagok. Az alapanyag lista változatos, azért, hogy előre fel tudj készülni, hogy mire is lesz szükséged, összeírtam neked.
  • korlátlan hozzáférés – Ha bármikor úgy érzed szeretnél formába lendülni, meg tudd csinálni akár évek múlva is.

 


 

 

Szeretnéd a Sikernaplót a kezedbe fogni?
Kinyomtatom neked, és Magyaroroszágon belül elküldöm utánvéttel.
Nem kell mást tenned, csak vásárlásnál írd be a megjegyzésbe, hogy szeretnél nyomtatást kérni.
A nyomtatás ára postázással: 3.000 Ft

 

Sikertörténetek:
„Szeretném megköszönni, hogy segítettél abban, hogy megtanuljam, hogy hogyan kell egészségesen étkezni úgy, hogy közben ízlik, amit eszek és még fogyok is  6 hét alatt mínusz 7 kilogramm.
Bevallom, többféle diétát kipróbáltam már, de ennyire nem élveztem egyiket sem.
Nagyon ízletes recepteket kaptam, már szinte vártam a következő napot, hogy milyen új finomságot ismerhetek meg. Én, aki húst hússal ettem, nem igazán hittem abban, hogy hús nélkül jól lehet lakni… és rájöttem, hogy dehogynem, akár napokig is megvagyok hús nélkül .
Nem fogom abbahagyni, folytatom tovább a Tőled tanultak alapján.
Az edzéseket is nagyon élvezem, változatos, hatékony.
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!”
Böjtös Erika 

Mellkas -5cm, csípő -6cm, derék -4cm, comb -6cm. -6.5kg
A receptek egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek, sokszor ettem meglepően finomakat. A tornák tetszettek, bár 1-2 feladatot nem is bírtam , ezen meglepődtem, de innen van előre. Én futottam heti 5-6 alkalommal 1ó e mellett, próbáltam minél többet futni és kevesebbet gyalogolni.
Köszönöm szépen a segítséget, folytatni fogom az biztos.
Pálóczi Tünde

Kedves Tamara! Nagyon sok gondolat megfogalmazódott bennem az általad előállított programmal kapcsolatban, a számtalan jótékony hatásáról!
Ami a legnagyobb eredmény az az esti gyomor-hasi fájdalmak, amik megszűntek. Ennek nagyon örülök. A megfelelő időpontban összeállított étrend pozitívan befolyásolta az emésztőrendszert és már sok ételt nem kívánok, amiért nem voltam oda, csak benyomtam, mert éhségérzetem volt.
Czukor Hajnalka

Minden esetben konzultálj az orvosoddal, mielőtt elkezded a programot!