Galéria

Az elmúlt években rengeteg szép pillanatunk volt együtt, táborok, csapatépítő programok, akadályfutó versenyek, hétvégi edzések. Emellett a Gymstick edzéseink emlékezetes pillanatait is megörökítettük. 🙂

katusattila100

Best Body

Többször meghívtam Győrbe Katus Attilát, aki ilyenkor izzasztó, jó hangulatú edzéseket tartott. Az első ilyen alkalomról készült egy szuper fotósorozat is. Nézd ezt a sok boldog arcot…😊

Gymstick edzés-Chill & Chili Életmódváltás

Gymstick 

2011 óta tartok Gymstick edzéseket Győrben és Győr környékén.   Az elmúlt években rengeteg csodás pillanatot éltem át a vendégeimmel,  ezeket találod ebben a galériában. 
Gymstick pillanatképek: farsangi, szülinapi, Mikulás és Halloween-i edzésekről.

Gymstick edzés Győrben

Gymstick Muscle 

Többször volt szerencsém együtt dolgozni Pati Nagy Attilával, amire nagyon büszke vagyok. Attila a hazai fitness szakma meghatározó alakja, ő alapított a Fitness Company edzőképző iskolát, ahol számos továbbképzésemet végeztem. Ő az egyik példaképem, fantasztikus életfelfogással, szakmai háttérrel rendelkezik. Az egyik közös edzésünkről készült fotósorozatot itt megtekintheted.

PANNONHAJSZA 2020-Chill & Chili Életmódváltás

Túrák, futások

Hétvégi csapatépítő programok. Legyen szó egy biciklitúról, vagy valamilyen futóversenyről, mindig jó a hangulat!

sporttábor-Chill & Chili Életmódváltás

Nyári sporttábor

2020. június 26-28 között eltöltöttünk egy fantasztikus, sporttal teli hévégét a Balaton partján, a Hotel Margarétában, Balatonfüreden.

NEON FINTESS PARTY GYŐR 5 (1)

Egyéb programok

Képek a legutolsó, szuper hangulatú Gymstick születésnapi vacsoránkról, hétvégi edzésekről, Barátság parki sportnapról és egy kiállításról Győrben.

2. Fitness tábor

Tavaszi Sporttábor

2022 május 6-8 között ismét eltöltöttünk egy szuper hétvégét együtt, a körmendi MJUS Worldben.