Galéria

katusattila209

Best Body

Többször meghívtam Győrbe Katus Attilát, aki ilyenkor izzasztó, jó hangulatú edzéseket tartott. Az első ilyen alkalomról készült egy szuper fotósorozat is. Nézd ezt a sok boldog arcot…😊

tamara_farsang_csop14

Gymstick Farsang 

2011 óta tartok Gymstick edzéseket Győrben és Győr környékén.  Volt, hogy egy nap 3 edzést is tartottam, mára viszont, hetente csak 2 alkalommal, az egyiket hétfőként Bácsán, a másikat szerdánként Győrújbaráton.  Az elmúlt években rengeteg csodás pillanatot éltem át a vendégeimmel, ezekből az egyik az első közös farsangi edzésünket nézheted meg. 

gmt045

Gymstick Muscle 

Többször volt szerencsém együtt dolgozni Pati Nagy Attilával, amire nagyon büszke vagyok. Attila a hazai fitness szakma meghatározó alakja, ő alapított a Fitness Company edzőképző iskolát, ahol számos továbbképzésemet végeztem. Ő az egyik példaképem, fantasztikus életfelfogással, szakmai háttérrel rendelkezik. Az egyik közös edzésünkről készült fotósorozatot itt megtekintheted.

IMG_5237

Gymstick 

Gymstick pillanatképek: farsangi, szülinapi, Mikulás és Halloween-i edzésekről.

PANNONHAJSZA 2020 2

Túrák, futások

Hétvégi csapatépítő programok. Legyen szó egy biciklitúról, vagy valamilyen futóversenyről, mindig jó a hangulat!

IMG_6083

Nyári sporttábor

2020. június 26-28 között eltöltöttünk egy fantasztikus, sporttal teli hévégét a Balaton partján, a Hotel Margarétában, Balatonfüreden.

IMG_6086

Egyéb programok

Képek a legutolsó, szuper hangulatú Gymstick születésnapi vacsoránkról, hétvégi edzésekről, Barátság parki sportnapról és egy kiállításról Győrben.

IMG-3184

Tavaszi Sporttábor

2022 május 6-8 között ismét eltöltöttünk egy szuper hétvégét együtt, a körmendi MJUS Worldben.