ZSÍRÉGETŐ EDZÉS Győrben

Hogy mire számíthatsz?

Egy igazán pörgős, 60 perces funkcionális, zsírégető edzésre, ahol a fő szempont a problémás zónákon lesz, mindez a mai sláger zenékre, ízületkímélő módon. Változatos, saját testsúlyos gyakorlatokkal, intervall edzésmódszerrel átmozgatjuk az egész testet. Nem lesz olyan része, ami ne kapna terhelést, viszont csak olyan gyakorlatokat végzünk, ami nem terheli túl a gerincet. Az edzésen való jó hangulat, és az edzés utáni izomláz garantált!

Az edzés könnyen követhető, kezdők számára is ajánlott!

Az edzés menete:

 • Az edzést egy 10 perces bemelegítéssel kezdjük, átmozgatva ezzel az összes ízületünket, majd dinamikus nyújtással lenyújtjuk az izmainkat, ezzel is felkészíve a testünket a további terhelésre.
 • A fő részben folyamatos munka zsírégető tartományban, kardió és erősítő elemek kombinációjával.
  Olyan gyakorlatok követik egymást, amivel a fókuszt a problémás területekre helyezzük, közben figyelve az ízületeink mozgásterjedelmének növelésére, a gyengülésre hajlamos izmok erősítésére. Ezzel is segítve a testünk újra egyensúlyba kerüljön, harmóniában működjön.
 • Az edzést egy relaxáló, légzésterápiás nyújtással zárjuk, aminek segítségével nemcsak a testünket lazíthatjuk el, hanem az elménket is elcsendesíthetjük, így lehetőségünk lesz picit kiszakadni a mindennapi gondokból, stresszből.

Az edzés minden hétfőn 18.30-19.30 között Győrben a Péterfy Evangélikus Iskolában kerül megtartásra! Nem kell semmi más hozzá, csak kényelmes ruházat és folyadék!

Ha szeretnéd kipróbálni, jelentkezz a következő telefonszámon: +36 30/667-5775

Ára:

1 alkalom 2.000 Ft 
4 alkalmas bérlet: 8.000 Ft
8 alkalmas bérlet: 15.000 Ft

Ők már jártak nálam:

Szeretnéd te is formába hozni magad?

  Ami még érdekelhet:

  TAMARA_eletmodvaltoreceptkönyv_2024

  SZEMÉLYI EDZÉS

  megnézem >>
  edzésterv készítés

  40 UTÁN IS FITTEN

  megnézem >>
  Személyi edzés

  FLOW JÓGA

  megnézem >>

  Legújabb szakmai cikkek: