Életmódváltó receptkönyv

Hagyományos és modern konyha egészségesen, egyszerűen, gyorsan, lépésről-lépésre, alakbarát verzióban.

Az Életmódváltó receptfüzetben  160 olyan receptet találsz, amivel nem kell lemondanod sem a hagyományos ízekről, sem a finom falatokról!
Egy kis változtatásért cserébe amellett, nyoma sem lesz puffadásnak, fáradtságnak, levertségnek!

A receptek olyan hozzávalókból állnak, amelyek egy átlagos háztartásban megtalálhatóak, vagy egyszerűen, bárhol beszerezhetőek.
Minden recept fehér cukor- és lisztmentes, valamint többnyire állati eredetű tej- és tejtermékmentes is.

Válts életmódot könnyedén, lemondások, éhezés nélkül!

A receptfüzet tartalma

160 fényképes, változatos, egyszerű, egészséges recept:

  • immunerősítők, smoothiek, nyári hűsítők
  • gabonakásák, tojásos reggelik, szendvicsek, szendvicskrémek
  • kenyér helyettesítők, torillák, gyorsakaják egészségesen
  • saláták, zöldségfasírtok, rakott ételek
  • ízletes levesek, krémlevesek, főzelékek
  • húsmentes, vegán, húsos főételek
  • cukormentes desszertek, pohárkrémek
Kérem! >>

Vélemények azoktól, akik már próbálták a receptjeimet, megvásárolták a receptfüzeteimet:

“Le a kalappal előtted! Nekem nagyon pozitív, hogy ennyire kreatív vagy a konyhában is. Tetszenek a receptek “egyszerűsége”, hogy nincs túl bonyolítva.”

“Már nagyon sok jó tapasztalatot hallottam a receptekről, igy nekem is megjött a kedvem kipróbálni őket. Nagyon ötletesek de mégis egyszerűek, és a legtöbb pont az én ízlésemnek megfelelő. Úgyhogy köszönöm szépen, hogy időt áldozol rá. Ui.A rakott kel nagyon finom lett.”

“Nagyon örülök a hetek óta megosztott isteni recepteknek. Sokat kipróbáltam közülük, ízletes volt mindegyik. Külön sikerélmény, hogy a férjem is díjazza a változatosságot, nem utasítja el élből ami más és egészséges. Hasonló ételeket, hasonló összetételben készítettem korábban is, vegyítve persze a hagyományos konyhával, hogy könnyebben átvigyem a “rendszeren”, de a receptjeid tudtak meglepetést okozni, például alapanyagok párosításában, gyors és egyszerű elkészítésben. Külön értékelem, hogy zömében szezonális az összeállítás, ahogy a rengeteg zöldség, gyümölcs is alap. Köszönöm.”

“Nagyon várom minden héten milyen ebédkülönlegességeket találsz ki! Igaz sajnos van olyan alapanyag ami nem a kedvencem , de azokat helyettesíteni szoktam másikkal. Imádom , hogy vki kigondolja helyettem mit főzzek, no és még a receptet is megadja hozzá! A reggeliket is beiktatom a napi étkezésembe , főleg ha a szájízem szerint találtad ki! Köszönöm neked, hogy gondolkodsz helyettem főzni való kigondolsában!!”

“Nekem sokat segít abban hogy változatos. Az hogy ötletet kapok. Az hogy néha ott a hűtőben az alapanyag, én meg nem tudom mit merre. Szerintem nagyon-nagyon hasznos a csoport és még-még recepteket “

Szia, Tamara vagyok!

Funkcionális személyi és csoportos edző, táplálkozási tanácsadó, valamint holisztikus életmód coach.
Küldetésem, hogy teljes körű segítséget nyújtsak azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy foglalkozzanak a saját és családjuk egészségével, még akkor is, ha ebben a rohanó világban néha időhiányban szenvednek.
Akkor tudok neked a leginkább segíteni a sok éves tapasztalatommal, ha te sem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed, és hajlandó vagy tenni is érte! Az út nem könnyű, de én itt leszek, és tőlem megkapsz minden támogatást, útmutatást!

További információkat itt találsz rólam:
– végzetségeim >>
– sikertörténetek >>
 fellépéseim >>
– versenyeim >>

Naná, kérem, hogy kérem a receptfüzetet! >>
Életmódváltás, életmód tanácsadó

Ezek is érdekelhetnek:

CHILL & CHILI
ÉTRENDEK
átalakulás- 6 hetes életmódváltó program - Chill & Chili Életmódváltás
megnézem >>
CHILL & CHILI
SIKERNAPLÓ
Sikernapló - Chill & Chili Életmódváltás
megnézem >>
CHILL & CHILI
ÁTALAKULÁS
edzésterv készítés
megnézem >>
CHILL & CHILI
WEBSHOP
BODY,MIND,SPIRIT
megnézem >>