Csináljuk együtt!

Chill & Chili Testi-Lelki Megújulás 

Válts gondolkodásmódot, hozz egészséges döntéseket!

Hogyan találjuk meg az egyensúlyt az életünkben?

Hogyan gondolkozzunk egészségtudatosan?

Hogyan változtassunk és alakítsunk ki hosszútávon fenntartható szokásokat?

Szeretnél te is végre boldog életet élni?

Szeretni önmagad és végre elégedett lenni az életeddel?

Az életünk alakulása a gondolkodásunkon és a döntéseinken múlik. Ne pazarold a gondolataidat arra, azon rágódsz, hogy réges-régen mit tett a másik, mert csak beleragadsz a múltba. Ne pazarold arra sem, hogy állandóan csak aggódsz a jövő miatt. Helyette inkább gondolj olyan dolgokra, amelyek pozitív érzéssel töltenek el és tegyél meg mindent azért, hogy azt az életet éld, amelyet megérdemelsz!
Változtass, hogy aztán változhass TE is és az egész életed. Csak rajtad múlik, miként gondolkozol!

Hogyan tudlak segíteni?

 • Állapotfelmérés – részletes kérdőív kitöltésével és kiértékeléssel, a nehézségek átbeszélésével
 • Személyre szóló receptek –  amelyek az életstílusodhoz, ételintoleranciádhoz, a célodhoz vannak igazítva. Ez összesen 20 reggeli, 20 ebéd, 20 vacsora, 20 snack receptet jelent, amit variálhatsz, kombinálhatsz. Így azt ehetsz mindig, amihez épp kedved van, a diétád mégsem lesz egyhangú, unalmas.
 • Ingyenes edzések – a program ideje alatt ingyenesen résztvehetsz az összes csoportos edzésemen: zsírégető, alakformáló, jóga, vagy választhatod az otthon végezhető, online edzéseket is.
 • Kinyomtatott, 60 oldalas Sikernapló – aminek segítségével végigmegyünk még az egészséges életmód további pillérein, amelyek a fejlődésed, alakulásod segítik és amelyek a tested optimális működésedhez elengedhetetlenek
 • Egyénre szóló kezelések, hogy végre ne csak egy álmot kergess, hanem tényleg a legjobb formádba kerülj! Érjük el együtt, hogy boldogan nézz a tükörbe és elégedett legyél magaddal!
 • Meditációk, relaxáció, hangtál terápia
 • Vitalizálás, energetizálás Reikivel
 • Légzőgyakorlatok
 • Életmód coaching
 • Önismeret, önszeretet, önbecsülés növelés
 • Letölthető oktatóanyagok
 • Otthon végezhető online edzések
 • Sikertippek, házi feladatok, amivel gyorsíthatod a célod elérését, a még látványosabb eredményért

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

Keress meg telefonon, vagy online a következő elérhetőségek egyikén, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket és az első konzultáció időpontját!
Telefonszámom: +36-30/6675775
Email címem: hello@chillchili.hu

1. Alkalom- állapotfelmérés
Állapotfelmérés egy kérdőív kitöltésével, majd a Sikernapló segítségével átbeszélünk minden pontot, a nehézségeket, azt, hogy min, hogyan tudsz változtatni, megbeszéljük a célokat, és az összes további lépést a siker érdekében.

További Konzultációk
A Megújulás Mentorprogram 5 alkalmas, így a további üléseken 1-2 hetente folytatjuk a megkezdett munkát, relaxációs és coaching eszközökkel, Reikivel, a célodnak megfelelően, hogy a test-lélek-szellem egysége mielőbb harmóniába kerüljön. 

Ingyenes edzések
Már az első konzultáció után, a program végéig ingyenesen résztvehetsz a csoportos edzéseimen.

Személyre szabott receptek, oktatóanyagok, otthon végezhető edzések
1 héten belül kezedbe kapod a személyedre szabott, letölthető étrendi javaslatot, az oktatóanyagokat, hozzáférést kapsz az otthon végezhető edzésvideókhoz.

Házi feladatok
A siker érdekében kialakítunk egy hosszú távon fenntartható életstílust, amihez a gondolkodásmódunk és az életmódunk megváltoztatására lesz szükség. Ehhez mutatok önismereti, önfejlesztő feladatokat, amelyeket már az első alkalom után is hasznosítani tudsz a hétköznapokban.

Egy alkalom időtartama kb. 75 perc, amelynek ára 14.000 Ft.

Neked való, ha:

 • úgy érzed egyedül elakadtál és segítségre, inspicióra van szükséged
 • nem tudod, hogy mit lehetne másképp csinálni, hogy eredményt érj el
 • meguntad az egyoldalú diétákat, koplalást, önsanyargatást, egyhangúak az étkezéseid, szeretnél kipróbálni új ízeket, gyors, változatos recepteket
 • ha szeretnél egy teljesen más, hosszú távon fenntartható életmódot kialakítani
 • szeretnél változtatni a gondolkodásmódodon, hogy végre megváltozzon az életed
 • nemcsak a tested egészségét, hanem a test-lélek-szellem egységét szeretnéd harmóniába hozni
 • szeretnéd megtalálni az életedben a szépet, hogy újra örülni tudj a reggeleknek
 • kellemes környezetben, vitalizálódni, töltekezni szeretnél, hogy tele legyél életerővel, életkedvvel

Érdekel!

Mindig nagy örömmel olvasom a kedves soraitokat! Néhány visszajelzés az elmúlt évekből:

Reiki kezelésről:
„Szia Tamara. Egyelőre azt érzem hogy a háborgó lelkem kicsit lenyugodott. Olyan jó volt találkozni, beszélgetni, nagyon pozitívan hatsz rám. Elmentem bevásárolni, mert hétfőtől oda akarok figyelni az étkezesre. Szerintem veszek hozzád bérletet köszönöm Mintha érezted volna, hogy most erre van szükségem Hihetetlenül tudsz motiválni a lényeddel köszönöm! Tuti heti egyszer szeretnék jönni hozzád” Eika

Táborban az egyik meditációról:
„…A legnagyobb meglepetés számomra a meditáció volt. Még nem próbáltam ilyen hosszút, komolyat ezelőtt. Rám nagy hatással volt! Szívem megtelt szeretettel és meg is könnyebbültem egyszerre. Feltöltődtem! Nagyon tehetséges vagy! Köszönöm, hogy részese lehettem az élménynek!”  Szilvi

Az elmúlt évek kihívásairól:
„Végeztem! Képzeld! A relaxációnál, amikor azt mondtad, hogy lazítsuk el a szívünket, szép lassan legördült 1-1 könnycsepp az arcomon. Szerintem az egész hét most jött ki.. Pedig nem volt semmi baj… hihetetlen, hogy 1 hét lezárása végén a relaxáció milyen oldást (vagy nem is tudom, hogy minek nevezzem) ad. Köszi „Kata

“Az elmúlt hét margójára: Igényesen felépített edzések, finom smoothie-k, hasznos tippek, remek közösség! Még sorolhatnám tovább…köszönöm, hogy itt lehettem!!”

“Sziasztok! Örülök, hogy ismét egy motiváló csapat tagja lehetek Sajnos a mai napom úgy alakult, hogy a mozgást nem tudtam megcsinálni de most a meditációra szakítottam egy kis énidőt! Imádtam, mert feszült hetek vannak a hátam mögött és most úgy érzem, hogy ismét önmagam vagyok!”

Egyik online életmódváltó programról:
„Én állati hálás vagyok Neked. Bármit szeretnék csinálni, mindenre találok választ, videót nálad. Komolyan. Totál átfogtál mindent. Ha valaki változtatni akar, itt mindent megtalál.” Andi

Egyik étrendről:
„Tamiiiii!!! Annyira de annyira finomakat eszek!!! Köszönöm! Nagyon jó ez a program! Gratulálok! „Orsi

Gymstickről és sok minden másról…:
„Közel 8 éve járok hozzád edzésre, egy szerencsés véletlennek köszönhetően. Egy sportsérülés utáni regenerálódás segítése érdekében kerestem a lehetőséget egy olyan mozgásnemre, amit végezhetek addig is, amíg a futásról a feltétlenül szükséges időre le kellett mondanom. Az általad tartott gymstick edzés egy teljesen ismeretlen terület volt számomra, így hajtott a kíváncsiság. Azon túl, hogy benned egy számomra tökéletes, lelkes, segítőkész edzőre leltem, egy folyamatosan bővülő, derűs csapat tagjává válhattam. Tőled olyan, folyamatos fejlődést biztosító, változatos edzést kapok, ami remekül kiegészíti a korábbi futó edzèseimet (amit önmagában már épp kezdtem egyébként is unni ). Az edzések hatására a vázizmom megerősödött, az izmaim tónusosabbak lettek, a mozgás iránti kedvem visszatért. Egy új élethelyzet miatt néhány hete Németországba költöztem a következő néhány évre, de a chillchili.hu weboldaladnak köszönhetően az iránymutatásod a táplálkozásban, a megelőző, javító, korrigáló regenerációban, a test minden területét érintő edzésvideókban bármikor elérhető számomra, illetve az online edzések léte miatt nem érzem, hogy “elengedted” volna a kezem vagy le kellene mondanom a változatos mozgásról. Köszönöm ezt is, ahogy azt is, hogy akár a család, barátok, ismerősök is belekóstolhattak az összejövetelek, a biciklis kirándulások és a fantasztikus edzőtáborok hangulatába, eseményeibe. Ezzel a társaságot is még jobban összekovácsoltad, rámutatva arra a lehetőségre, hogy a sport mennyire remek és nélkülözhetetlen tartópillére lehet a mindennapi életünknek. Hantó Andi

Mytime Klubról:
Kata 8 hónap -9 kiló
„Szeretném megosztani veletek, amit elértem!
Köszönöm annak, aki felnyitotta a szemem, hogy több időt fordítsak magamra, köszönöm azoknak, akik ösztönöztek és motiváltak és segítettek bármilyen formában  nem koplaltam csak elkezdtem mozogni és figyelni magamra! Tovább folytatom és mindenkit bátoritok, hogy hajrá sikerülni fog, amit igazán szeretnél csak akarni kell!”

Szia, Tamara vagyok!

Funkcionális személyi és csoportos edző, jógaoktató, táplálkozási tanácsadó és holisztikus életmód coach.
Küldetésem, hogy teljes körű segítséget nyújtsak azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy foglalkozzanak a testi-lelki egészségükkel, még akkor is, ha ebben a rohanó világban néha időhiányban szenvednek.
Akkor tudok neked a leginkább segíteni a sokéves tapasztalatommal, ha te sem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed és hajlandó vagy tenni is értük! Az út nem könnyű, de én itt leszek és tőlem megkapsz minden támogatást, útmutatást!
További információkat itt találsz rólam:
végzetségeim >>
sikertörténetek>>
fellépéseim >>
– versenyeim >>

Válts gondolkodásmódot, hozz egészséges döntéseket!
Az élet csodálatos, TE is a legjobbat érdemled!

Jelentkezem!
Megújulás mentorprogram

Ami még érdekelhet:

edzésterv készítés

40 UTÁN IS FITTEN

megnézem >>
TAMARA_eletmodvaltoreceptkönyv

ÉLETMÓDVÁLTÓ RECEPTKÖNYV

megnézem >>