Sikertörténetek

Szeretném Neked bemutatni a Büszkeségeimet, pár fantasztikus átalkulást, hogy mit érthetsz el Te is, ha kezedbe veszed a saját életed irányítását.
Egytől- egyik imádtam együtt dolgozni mindegyik vendégemmel, csodálatos látni a sikereket, az elégedettséget!
Te még kételkedsz benne, hogy Neked is sikerülhet?

Vélemények a Chill & Chili Átalakulás- 6 hetes életmódváltó program után:
„Szeretném megköszönni, hogy segítettél abban, hogy megtanuljam, hogy hogyan kell egészségesen étkezni úgy, hogy közben ízlik, amit eszek és még fogyok is 6 hét alatt mínusz 7 kilogramm
Bevallom, többféle diétát kipróbáltam már, de ennyire nem élveztem egyiket sem
Nagyon ízletes recepteket kaptam, már szinte vártam a következő napot, hogy milyen új finomságot ismerhetek meg. Én, aki húst hússal ettem, nem igazán hittem abban, hogy hús nélkül jól lehet lakni… és rájöttem, hogy dehogynem akár napokig is megvagyok hús nélkül
Nem fogom abbahagyni, folytatom tovább a Tőled tanultak alapján
Az edzéseket is nagyon élvezem, változatos, hatékony.
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer!”
Böjtös Erika

A Chill&Chili Átalakulás- 6 hetes Életmódváltó Program eredménye:
Mellkas -5cm, csípő -6cm, derék -4cm, comb -6cm. -6.5kg
A receptek egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek, sokszor ettem meglepően finomakat. A tornák tetszettek, bár 1-2 feladatot nem is bírtam , ezen meglepődtem, de innen van előre. Én futottam heti 5-6 alkalommal 1ó e mellett, próbáltam minél többet futni és kevesebbet gyalogolni.
Köszönöm szépen a segítséget, folytatni fogom az biztos.”
Pálóczy Tünde

Vélemények a Chill & Chili Turbó – 4 hetes életmódprogram után:
„A tisztító diéta négy hete alatt folyamatosan éreztem, hogy egyre jobban érzem magam.
Energikus voltam, jókedvű és közben fogytam is. Nem éheztem
A receptek nagyon finomak, laktatóak és könnyen, gyorsan elkészíthetőek. Az étrend ízletes és
változatos. Annak ellenére, hogy nagy húsevő voltam, korábban húst-hússal ettem, egyáltalán
nem hiányzott a hús
Élveztem, hogy beprogramozott étrend van, vártam a következő napot, hogy milyen új
finomságot ismerhetek meg
Nagyon köszönöm Tamarának, hogy segített az agyam átprogramozásában, hogy rövid idő alatt
megmutatta a változatos, egészséges étrendet! Mindenképp folytatom a Tőle tanultakat „
B. Erika

“Szia Tamara.
A négy hetes programról szeretnék visszajelezni.
Milyen “véletlen” hogy az indulás előtt pár nappal ismertelek meg.Már akkor megfogalmazódott bennem hogy muszáj valamit kitalálnom és több odafigyelésre lesz szükségem mind a sportban de legfőképp az étkezésben.Te pedig éppen ekkor érkeztél hozzám.
Elmesélted hogy milyen életmódváltó program indul a segítségeddel.hazamentem,átgondoltam és úgy döntöttem belevágok.
Megkaptam az étrendet,edzéstervet,bevásárló listát és azonnal beszereztem a szükséges hozzávalókat.Nagyon tetszett hogy egyáltalán nem kell sok időt a konyhában tölteni,grammra kiadagolva.egyszerűen leírva a a főznivaló és ami fontos még finomak is voltak az ételek,i.Átalakítottam az étkezési szokásaimat,betartottam a napi ötszöri étkezést,ha nem is minden nap de edzettem rendszeresen és megtoldottam az edzést minden alkalommal 20 km bicajozással.Már az első héten észrevehető volt a változás,a negyedik hét végére sikerült megszabadulnom közel 5 kg-tól és sok sok centitől.
Úgy döntöttem továbbra is folytatom ezt az irányt,szeretnék még fogyni.Ahogy észrevettem nemcsak az arcom és a derekam fogyott hanem mindenhonnan megindultak a kilók.
Még nem találkoztam ilyen profin kialakitott rendszerrel,hálás vagyok Tamara hogy mutattál egy könnyen kivitelezhető irányt,a többi pedig csak rajtunk,a kitartásunkon múlik.
Küldök pár fotót,remélem látszik a különbség
Köszönöm. Reni”

“Mindkét fotón vidám vagyok, de az elsőn 3,3kg-mal könnyebb!
A centiméterek is magukért beszélnek: Turbó diéta adatok július 27, derék: 85 cm comb: 58 cm, csípő: 94cm Súly: 66,9 kg
4 hét múlva: Derék: 81 Comb: 54 Csípő: 90 Súly: 63,6kg
Az általad összeállított diéta ízvilága nagyon tetszett, tényleg nem kellett koplalni. Az első héten megismerkedtem a számomra eddig ismeretlen alapanyagokkal, mint pl. csicseriborsó, gluténmentes cikkek, algatabletták. Sikerült megválnom a kenyérféléktől, a süteményektől, a tejtermékektől.
Egyre jobban éreztem magam futás közben, szinte szárnyaltam.
Szóval belátom, igazad van: 30% sport, 70% kaja.”
Pálkuti Anikó

Az 5 hetes online edzéstervről:
“Másfél hónap volt, hogy nem edzhettünk együtt, ami mindenkinek nagyon nehéz volt úgy gondolom, mert nekem az volt az ÉN időm! Viszont ez a lehetőség, hogy a mozgás megmaradjon nagyon szuper volt és örültem, mikor mondtad, hogy felteszel videókat az oldalra, hogy mozoghassunk! Nagyon pontosan és érthetően írtad le a feladatokat és minden területre figyeltél, hogy megmozgassuk. Egyensúlyi gyakorlatttól, a kardión át, minden izomcsoport megmozgatásáig. Tetszett a változatosság! Tetszett, hogy minden másnap izomlázam volt mikor megcsináltam.Ami szerintem szuper, hogy az eszközökről is adtál infót, hisz olyanokat ismerhetünk meg ,amiket nem használunk! Annyira sok energiát adott, hogy csuda. Szuper volt, hogy benne voltak az edzésbe a motiváló mondataid 🙂 Na még 8, gyerünk a fele már megvan. Köszönöm, hogy a csapat tagja lehetek!”
Böröndiné Németh Katalin

“Elképesztően éles a kép, az időmérő pedig külön zseniális. Korábban két telefon volt nálam. Egy a videónak, egy a stoppernek.
A bemelegítés és a nyújtás is tök jó ötlet, így jöttem rá, hogy nagyjából lezavartam csak eddig mindkettőt itthon. Szóval köszi, köszi, köszi!
Nagyon hálás vagyok érte!”
Ferenczi-Hantó Andrea

Személyi edzés:
Judit még 2017-ben ismertem meg, amikor elkezdett hozzám edzeni jàrni.
Hát mit is mondjak?
A közös munkánk elején sokszor úgy éreztem, csak járatom a számat… egyél reggelit, … ne igyál energiaitalt…. abba kellene hagyni a cigizést…az elején nem nagyon akart változtatni, így nem is lett nagy változás… aztán kedvet kapott egy Spartanhoz, és egyből elkezdtek jönni az eredmények. Lett egy célja, és egyből alárendelte, a következő fél évét a versenynek! Meg is lett az eredménye, nem csak az állóképessége lett szuper, de mellette megszabadult 10 kilótól is!

“2019.augusztus végén, orvosi javaslatra kezdtem Tamarához járni személyi edzésre, heti 2 alkalommal. Korábban jártam Gymstick-re is hozzá, de a jelenlegi helyzetemben egy szívbetegség miatt fontos volt, hogy egyénileg foglalkozzon velem.
A pulzusomat emiatt mindig 110-130 közötti tartományban kellett tartani, és Tamara nagyon jól tudta kombinálni a feladatokat, hogy ez rendben legyen. Szinte minden alkalomra más feladatokat talált ki, mindig készült, soha nem rögtönzött.
Kezdtem egyre jobban élvezni az edzéseket, de sajnos a súlyom nehezen mozdult lefelé. Beszélgettünk erről, úgy tűnt mindenféleképpen szükséges az étkezésem megreformálása is, és ehhez remek tanácsokat, olvasnivalókat kaptam tőle.
Betartva a tanácsait, és regisztrálva a kalóriabázis-ba figyelemmel kísértem a napi bevitelt, és rögtön kiderült, hol vannak a hibák. Ezeket javítva, az edzéseket folytatva jöttek is az eredmények.
Nagyon sok biztatást kaptam mindig tőle, ételrecepteket cseréltünk, jó hangulatú, de kemény edzések voltak. Ahogy fogytam, úgy fokozatosan változtak a feladatok is, mindig az aktuális teljesítőképesség határán, és ez így volt jó. Jelenleg a korona-vírus helyzet miatt nem edzünk, átváltottam kerékpározásra, de az étrendre ugyanúgy figyelek. Éppen fél éve, hogy Tamara edzése mellett a kalóriabázist is használom, és 16kg-ot fogytam ez idő alatt. A bőrömön nem látszik, és biztos vagyok benne, hogy ez az edzéseknek köszönhető. A kondícióm sokkal-sokkal jobb, mint előtte volt, mindezekért IS nagyon hálás vagyok neki. Mindenkinek ajánlom Tamarát, aki a legprofibb személyi edzőt keresi!”
Haáz Gyuláné Szilvi

 

Gymstick:

„Tamikám! Sokat kapok Tőled. Fizikailag meggyötörsz rendesen, de az 51-hez közeledvén azért büszke vagyok magamra, hogy bírom. Érzem végre a testem, örülök a mindig jelentkező izomláznak, bár nagy figyelmet szentelsz a lenyújtásnak is, de ülő munkát végzek majd egész nap.
Kivéve, mikor épp nem földet talicskázok az építkezés miatt. Alakul a testem, azaz kezdem újra látni a valaha volt izomzatomat, sokan nem is gondolják, hogy néni-korba értem.
Ha nagyon befordulok magamba a napi gondok miatt, a jó zenék, a dinamikus mozgás sokat segít.
Az edzéseken mindig jó kedvem van, ennek köszönhetően nem veszek el a süllyesztőben.
Sokat és sokféle edzésen voltam életemben, mert izgága nőszemély vagyok, a mozgás tart életben.
Maga a Gymstick is a kedvencem, de a Te kedves, vidám személyiséged nélkül talán alábbhagyott volna a lelkesedésem. Új vagyok itt. 3. éve élek Győrben, elvesztettem a régi ismerőseimet, barátaimat, ami nagyon megvisel. De a lányok és Te egy közösséget jelentetek nekem, hogy ne érezzem magam olyan elcseszetten egyedül. A táborban talán közelebbi barátságok is alakulnak majd. Szeretek közétek tartozni! Ha Veled edzem, kikapcsolok, csak a feladatra koncentrálok, nincs időm a gondjaimon agyalni.
Felér egy építő agymosással.
Szeretettel
Vízer Kata

“Sziasztok!Szeretném elmesélni röviden az én sikeremet a Gymstik tornával.10 évvel ezelőtt gerincsérvvel műtöttek, két héttel a műtét után már úszni jártam heti 3 alkalommal 3 éven keresztül.
Majd kihagyás, újra kezdés, közben sok fájdalom és fájdalom csillapító és időközönként sok-sok szenvedés. Körülbelül másfél éve egy nagyon jó barátnőm mesélt Tamaráról és a tornáról amit tart.
Elmentem és gondoltam megpróbálom. Iszonyú bénának éreztem magam, nem tudtam egyensúlyozni, fekvőtámaszt sem tudtam csinálni meg még egy csomó mindent.
De tetszett és maradtam. Szép lassan olyan eredményeket értem el, hogy magam is csodálkoztam.
Pl: tudok magassarkú cipőben menni(nem botorkálni),bírom az autóban a hosszú utakat(azelőtt 1 óra utazás megviselt). Heti 1 edzés Tamarával ,heti 3 úszást váltott ki nálam. Azóta mióta Tamarához járok nem kellett bevennem egyetlen fájdalomcsillapítót és ami számomra a csúcs, hogy újra tudok futni.
Már 8,5 km-nél tartok úgy hogy nem fáj semmim. Megerősödtek a hátizmaim, javult az egyensúlyérzékem, ráadásként még valami, közben fogytam 6 kg-ot is.
Mindenkinek és minden korosztálynak tudom ajánlani.”
Csiszár Katalin

 

“Ismeretlen eredetű izombetegség miatt műtétek, utána évekig gyógytorna költözött az életembe.
Egy idő után úgy gondoltam többre vagyok képes! Életmódváltás következett-egészségesebb, energikusabb és jó néhány kilóval könnyebb élethez. Kitartásom folyamatosan hozza meg a gyümölcsét. A fejlettebb izomzat stabilitást ad, javítja az egyensúlyomat és a koordinációmat. Ahogy fokozatosan nő a teljesítőképességem lelkileg is izmosabb leszek .Fokozatosan feszegetem a határaimat, közben hol sikerélményt, hol kisebb kudarcokat élek át-mindegyikből tanulok! Egyre erősebb, egyre lazább, egyre magabiztosabb leszek. Ez a hétköznapi helyzetekben is megmutatkozik. Vagyis a sport a lelki izmaimat is edzi . A Gymstick jelenti nekem a felüdülést, egészséget és a kikapcsolódást immár 4,5 éve egy szuper edzővel Tamara személyében. Aki szívét, lelkét, összes tudását arra fordítja, hogy a hozzá fordulók jobbak, egészségesebbek lehessenek. Hozzáértése, elhivatottsága és nyughatatlan igénye a megújulásra a garancia arra, hogy érdemes a bizalomra. Emellett a csapat húzóereje sem elhanyagolható ami számomra fontos!”
Magyar Henriett

Fogyni szerettem volna pár kilót. Ma reggeli állás szerint 6 kilót sikerült 5 hét alatt, úgy hogy 4 hete szinte semmit nem mozogtam a napi kétszeri kutyasétáltatáson kívül. Sajnos második héten megtalált a koronavírus. A közérzetem már jó. Éhséget nem éreztem egyszer sem, de eltűnt a puffadtság és telítettség érzése is. Nagyon sok olyan ételt megettem amit előtte talán csak megkóstoltam volna. A zabkásának pedig kimondott rajongója lettem . Összességében örülök, hogy neki álltunk, és tavasszal még fogom ismételni( és remélem akkor mellette tudok edzeni is).


Kata egyik régebbi, imádni való vendégem. Az egyik online csoportos edzésünk után hatalmas mosollyal jelentette be, hogy fogyott 4 kilót! Nem csinált mást, csak bevezette a rendszert: a heti 2 edzésünk mellett, bevezetett egy hétvégi futást kardióként, az étkezésén pedig csak annyit változtatott, hogy többször eszik kevesebbet és kerüli a szénsavas üdítőket illetve a nassolást. Történetét itt olvashatjátok:

További sikerek:

“2017. jan. 17-én voltam egészen pontosan Tami első óráján még Győrzámolyon az óvoda felett.2016 jan. 13-én szültem az első kisfiamat és főleg a mozgás miatt kezdtem el, de fogyás is a szemem előtt lebegett, illetve feszültség levezetésnek sem utolsó volt 😊 Akkor 56 kg voltam, ami mivel 150 cm vagyok hát egy telt karcsúnak számított nálam, illetve a szülés miatt nem feltétlen oda rakódott le az a plusz pár kg, ahol előnyös. 😊 Volt egy két hónap kihagyásom az elmúlt években, terem váltás miatt vagy nem tudtunk ott edzeni, ahol eddig és a kisfiam miatt nehézkes volt megoldani. Viszont mindig visszatértem, mert nem bírtam ki. Eleve a mozgás hiánya, de a csapatot is, akikkel együtt edzettünk nagyon megszerettem. Jó hangulat volt mindig és kezdtünk barátként nézni egymásra. Ami most meg még inkább igaz 😊Gymstick mindent megadott, illetve megad a mai napig nekem mozgás terén, amit célul tűztem ki. Gondolok itt arra, hogy minden izomcsoportot megmozgat azt is, amit nem is tudtam, hogy van ott bármi féle izmom 😊Célul magamnak előszőr az 50 kg-t tűztem ki nem is olyan régen. Kb 1,5 éve! De heti egy edzéssel gondoltam, hogy nem tudom túl hamar elérni. Viszont nem siettem sehova. Szépen lassan mentek le a kilók. Az elején 1-2 kg ment le, de valahogy mindig vissza is jött. Mikor elkezdődött sajnos ez a Covidos időszak jöttem rá, hogy valahogy el kéne kezdeni ténylegesen elérni ezt az 50 kg-t. Nem jártunk dolgozni, még annyit sem mozogtam, mint eddig. Tami felajánlotta, hogy ő online is tartana órát, ha igény lenne rá. Mondanom sem kell, hogy egyből igent mondtam. Itt is heti egy alkalommal tudtam online becsatlakozni, viszont legtöbbször igyekeztem megcsinálni a másik edzést is. Illetve, ezek mellett elkezdtem futni, ami miatt látványosan elkezdődött az testem átalakulása. 2,5 hónapja kezdtem el futni és az alatt lement 4 kg, ami nálam igen látványos lett. Szeretném tovább folytatni a futást is, mert érzem, hogy több az energiám és jó a tükörbe is bele nézni. 🙂 Fogyni már nem szeretnék csak formálódni és izmosodni. Köszönöm Tami, hogy most már jó belenézni a tükörbe. 😊

Szia Tamara, szeretném mégyegyszer megköszönni a szuper edzéseket, a finom recepteket, és a kedves szavaidat, iránymutatást, amit a FittIroda Egészségprogram során nyújtottál nekünk! Az online edzések nem csak a testemet de a lelkemet is ápolták a bezártság alatt, előbbi számokban és a tükörben is látszik, aminek nagyon örülök, ezért megtartom a program alatt elsajátított szokásokat és folytatom ezt az utat amin a program által elindultam! S. Alíz

A hírlevélre való feliratkozással extra ajándékhoz juthatsz.

Már csak egy lépés választ el attól, hogy feliratkozz,
add meg a keresztnevedet és az e-mail címedet!
Ajándékba kapsz még 3 motivációs levelet, amibe segítek neked, hogy mostantól fittebben és egészségesebben  élj!

Ha további támogatásra lenne szükséged, gyere és nézz körül az oldalamon!
Tegyél magadért minden nap! Itt az idő!
Kezdd el most!