10 alkalom kezdőknek

Egyedül szeretnél edzeni, de nem tudod, hogyan állj neki, kezdőként?

Van megoldás! Ezzel a 10 alkalmas bérlettel bevezetlek az edzés világába, megmutatom a gyakorlatok helyes kivitelezését, segítek begyakorolni őket, hogy ne érezd elveszve magad ha edzésről van szó! 10 alkalom után pedig képessé válsz arra, hogy egyedül edz akár egy konditeremben, akár az otthonodban, akár a szabadban, mert ismerni fogod a gyakorlatokat, a tested, a határaid.

Személyre szabottan, célodnak megfelelően, a célod eléréséért, a fokozatosság elvét betartva. Akkor is, ha még sosem edzettél, vagy már évek óta nem edzettél, lépésről-lépésre haladunk az edzettségi szintednek és a célodnak megfelelően! Benne vagy?

 

Csomag tartalma, és az együttműködés menete:

#1 A telefonos egyeztetés után az első lépés egy személyes konzultáció.

#2 A konzultációt egy kliensinterjúval kezdjük, ahol elsőként megállapítjuk, hogy hol tartasz most, milyen tapasztalataid vannak, hetente mennyi időt tudsz rászánni a mozgásra, kitűzzük közösen a célokat, valamint kiderítjük az idáig elkövetett hibákat is. Ezután átbeszéljük a jelenlegi egészségügyi állapotod, betegségeid, ízületi és más problémáid, majd ennek megfelelően kiválasztjuk a számodra legoptimálisabb edzésformát.

#3 Ezután következik az állapotfelmérés testzsírszázalék méréssel, BSWOT analízissel.
A B-SWOT mozgásminta szűrésnek célja, hogy egyszerű mozgásos teszteket elvégezve, képet kapjunk aszimmetriákról, rosszul rögzült mozgásmintákról, ezáltal kialakult kompenzációkról, amelyek későbbi sérülések kockázatait hordozzák magukban. Ha szükséges az első pár alkalommal csak korrekciós gyakorlatokat végzünk, amelyek segítenek az aszimmetriák megszüntetésében, helyes mozgásminta kialakításában és csökkentik a sérülések kockázatát.

#4 Az állapotot felmérés után megbeszéljük, hogy otthon vagy konditeremben szeretnél-e edzeni, ha otthon, milyen eszközök állnak rendelkezésre, és ennek megfelelően lesz összeállítva az edzésed.Amire lehetőség van: funkcionális, saját testsúlyos edzés, köredzés, kiseszközös edzés, mobilizálás, gerincedzés, zsírégető edzés, jóga, konditermi edzésterv.
Majd a te személyedre szabva, a te célodnak megfelelően összeállítom az edzésterved olyan gyakorlatokkal, ami a te edzettségi szintednek megfelelő, gerincbarát, preventív és a fejlődésed szolgálja. Az edzések 60 percesek.

#5 A következő 9 alkalom alatt megtanítom neked a gyakorlatok helyes kivitelezését, folyamatosan javítom a hibákat, ezzel is növelve az edzés hatékonyságát és segítve azt, hogy egyedül is megálld a helyed az edzés világában, legyen szó otthon, vagy edzőtermi munkáról. Emellett a közös alkalmak alatt folyamatos motiváció, és jó hangulat várható.

 

A 10 alkalom ára 50.000 Ft.

Ők már jártak nálam:

edzésterv készítés
Erika sikertörténete

“Szeretném megköszönni, hogy segítettél abban, hogy megtanuljam, hogy hogyan kell egészségesen étkezni úgy, hogy közben ízlik, amit eszek és még fogyok is 6 hét alatt mínusz 7 kilogramm…”

tovább >>
Reni sikertörténete

“4 hét – 4,8 kg⁣ – A négy hetes programról szeretnék visszajelezni.⁣
Milyen “véletlen” hogy az indulás előtt pár nappal ismertelek meg….”

tovább >>
Kata sikere

“Köszönöm annak, aki felnyitotta a szemem, hogy több időt fordítsak magamra, köszönöm azoknak, akik ösztönöztek és motiváltak és segítettek bármilyen formában  nem koplaltam…”

tovább >>

Szeretnéd te is formába hozni magad?

  Ami még érdekelhet:

  edzésterv készítés

  40 UTÁN IS FITTEN

  megnézem >>
  csoportos edzés

  ZSÍRÉGETŐ EDZÉS

  megnézem >>
  Személyi edzés

  FLOW JÓGA

  megnézem >>