Reiki

Reiki, az univerzális életenergia.

A Reiki a természetes gyógyítás egyik legegyszerűbb módszere fizikai, szellemi és érzelmi szinten, amely elsősorban a betegség okára hat. Ott fejt ki hatást, ahol szükséges. Úgy hat az emberre, hogy kiegyenlíti az energia egyensúlyzavarban lévő állapotait, amelyek a különféle bajok és betegségek okozói.

A Reiki egyetemes, életadó energia, amelyet korlátlan szeretetként élünk át. Nem csupán természetes gyógymódként lehet alkalmazni, hanem önmegvalósításra, önmagunk megismerésére is.

A Reikivel dolgozó emberek nem gyógyítók, csupán csak közvetítők. Maga a lelki világ változása befolyásolja a gyógyulást. A Reikivel nem lehet visszaélni. Nem kell rákoncentrálni sem, a reiki energia akkor is hat, ha a befogadó nem hisz benne.

A Reiki kezelést kellemes környezetben, halk zene mellett egy ráhangoló relaxációval kezdjük, hogy teljes legyen az ellazulás.

1reiki
A Reiki hatásai:
 

  • növeli a vitalitást, fokozza a test méregtelenítő képességét
  • újra egyensúlyba hozza a finom szerkezetű mezőket, a csakrákat és az anyagi testet
  • segíti a spirituális fejlődést
  • segíti a rezgésszám emelkedését

Ajánlom mindenkinek, aki változtatni, lazulni, feltöltődni, gyógyulni szeretne.

Energia a testünk, a gondolataink és az érzelmeink is. Az energia addig áramlik bennünk, amíg élünk, amíg van bennünk életerő. A gondolati és érzelmi energia meghatározza a többi energia minőségét, ami bennünk áramlik.
7 fő csakránk van és a csakráinkon keresztül jutunk az univerzális energiához. A csakrák felveszik a körülöttünk levő energia egy részét és a testben áramoltatják.
Az aura egy körülöttünk levő energia burok, ami ugyan úgy 7 rétegből áll. Mindegyik kapcsolódik 1-1 csakrához.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy nem diagnosztizálok és nem gyógyítok, így nem tudom helyettesíteni a hagyományos orvoslást!

1 Reiki kezelés időtartama 1 óra, ára 10.000 Ft.

Szia, Tamara vagyok!

Funkcionális személyi és csoportos edző, jógaoktató, táplálkozási tanácsadó, valamint holisztikus életmód coach.
Küldetésem, hogy teljes körű segítséget nyújtsak azoknak a nőknek, akiknek fontos, hogy foglalkozzanak a saját és családjuk egészségével, még akkor is, ha ebben a rohanó világban néha időhiányban szenvednek.
Akkor tudok neked a leginkább segíteni a sok éves tapasztalatommal, ha te sem a kifogásokat, hanem a megoldásokat keresed, és hajlandó vagy tenni is érte! Az út nem könnyű, de én itt leszek, és tőlem megkapsz minden támogatást, útmutatást!
További információkat itt találsz rólam:
végzetségeim >>
sikertörténetek >>
fellépéseim >>
– versenyeim >>

Miben tudok még segíteni neked?

Készen állok a változásra!
Megújulás mentorprogram